De Hanzehogeschool en Arriva bieden gratis busvervoer aan aan de bezoekers van de open dag op zaterdag 14 maart. Met een speciaal verkrijgbare dagkaart kan met de bussen in de stad Groningen gratis gereisd worden.

De speciale dagkaart is verkrijgbaar bij de stands van de Hanzehogeschool op het Centraal Station, bij het Wiebengacomplex op het Eyssoniusplein, bij Academie Minerva en op de Zernike Campus. Ook mensen die speciaal voor de open dag naar Groningen komen, wordt door OV Nieuws uit Groningen sterk aangeraden om met het openbaar vervoer naar de stad te gaan, vanwege het drukke (winkel-)verkeer op de zaterdag in Groningen.

Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid van de verschillende locaties van de Hanzehogeschool

2 gedachte over “Gratis busvervoer tijdens open dag Hanzehogeschool”
  1. Dit bericht klopt niet. D66 is juist bang dat de gemeente plannen heeft om in de toekomst een OV-as over Bruilweering te laten lopen. D66 denkt dat gemeente daarom binnen 5 jaar een eind wil aan de permante bewoning in plaats van te kiezen voor een ‘sterfhuisconstructie’. De oplossing die velen, waaronder de bewoners, graag willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *