Op 20 maart organiseert het UMCG een grote open dag waarbij belangstellenden alles te weten kunnen komen over het wel en wee in het grootste ziekenhuis van Groningen.

Er wordt een grote toestroom aan bezoekers verwacht op deze dag. Daarom adviseert het ziekenhuis bezoekers die met de auto richting Groningen komen, deze te parkeren op P+R Euroborg/P3 en vanaf hier met P+R Citybus lijn 22 naar het UMCG te reizen. Dit kan op deze middag gratis op vertoon van de advertentie die op 13 maart in het Dagblad van het Noorden te vinden is en de week erna ook in enkele huis-aan-huisbladen.

Op het routegedeelte Euroborg/P3 – Sontweg – UMCG v.v. van lijn 22 rijden tussen 9:30 uur en 16:00 uur op deze zaterdag elke vijf minuten bussen, door de inzet van extra bussen op dit trajectgedeelte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *