Drukte tijdens de bloemenjaarmarkt van 2009 / Gedrückt während der Blumenmarkt in 2009

Qbuzz zet tijdens de jaarlijkse Bloemenjaarmarkt van Groningen, dit jaar op Goede Vrijdag 2 april, extra bussen op lijn 22 in.

Elke vijf minuten zullen er bussen op het traject Euroborg/P3 – Sontweg – UMCG – Grote Markt – Centraal Station – P+R Haren/A28 v.v. rijden. Een retourkaartje voor maximaal vijf personen van de parkeerplaatsen naar het Centrum kosten drie euro. Parkeerplaatsen langs de route zijn Euroborg/P3 (voor bezoekers uit Oost-Groningen en Duitsland) en P+R Haren/A28 (voor bezoekers uit het zuiden).

Naast de genoemde lijn 22, rijden er ook bussen vanaf de parkeerplaatsen P+R Zernike, Zaanstraat en Kardinge. Kijk voor meer informatie over lijnen vanaf deze parkeerplaatsen op www.citybus.nl.

Für Besucher aus Deutschland:

Qbuzzsich während der jährlichen Blumenmarkt von Groningen, in diesem Jahr amKarfreitag, 2. April, zusätzliche Busse der Linie 22 in. Allefünf Minuten wird es Busse auf der Strecke Euroborg/P3 – Sontweg – UMCG- Große Markt (Grote Markt) – Hauptbahnhof (Centraal Station) – P+R Haren/A28 v.v. Ein Hin-und Rückfahrt für bis zu fünf Personen von  Parkplatzes zu Zentrum kostet drei Euro. Parkplätzeentlang der Route Euroborg/P3 (für Besucher aus Ost-Groningen und Deutschland) und P+R Haren/A28 (für Besucher aus dem Süden).

Neben den genannten Linie 22, auch fahren Busse vom Parkplatz P+R Zernike, Zaanstraat und Kardinge. Für weitere Informationen über diese Parken verweisen wir auf www.citybus.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *