De goedkope dagkaartjes voor de trein in het weekend, welke te koop zijn bij de winkels van Kruidvat zijn, ondanks eerder berichten alsnog geldig in de treinen van de regionale vervoerders, waaronder de Arriva-treinen vanuit Groningen naar Leeuwarden, Delfzijl, Roodeschool en Nieuweschans.

Door een ruzie tussen de NS en de regionale vervoerders over de kosten van de NS-acties en het ontbreken van toezeggingen van NS, hadden de vervoerders van de regionale spoorlijnen (Arriva, Veolia, Syntus en Connexxion) besloten de kaartjes uit de Kruidvatactie niet langer toe te staan. Op initiatief van de drogistketen zijn de partijen nogmaals om de tafel gaan zitten, waarna er deze keer wel een oplossing kwam. Als gevolg daarvan is er alsnog een oplossing gevonden waardoor de regionale vervoerders hebben besloten de Kruidvatkaartjes alsnog te accepteren als geldig vervoersbewijs. Daardoor kunnen klanten die nu een treinkaartje bij het Kruidvat hebben gekocht, alsnog gebruik maken van de treinen op het regionale spoornetwerk.

De Kruidvatkaartjes zorgen vaak voor lange rijden voor diverse Kruidvatwinkels bij het begin van de verkoop. Het treinkaartje is te koop voor 12,50 euro bij alle filialen van het Kruidvat en is geldig in heel Nederland. Er zijn kaartjes verkrijgbaar waarmee op één zaterdag of één zondag van 13 maart t/m 9 mei gereisd mag worden en kaartjes waarmee op één zaterdag of één zondag van 15 mei t/m 11 juli gereisd mag worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *