bus_bloemenjaarmarkt

Op Goede Vrijdag, 25 maart, vindt de jaarlijkse drukbezochte Bloemenjaarmarkt in de binnenstad van Groningen plaats. Qbuzz zet extra kaartverkopers in.

Op vijf P+R-terreinen kan die dag met een overstap op de bus worden geparkeerd. Dat gaat om de terreinen P+R Hoogkerk, P+R Haren, P+R Euroborg/P3, P+R Kardinge en het Bastion Hotel. Die laatste gaat open wanneer P+R Euroborg/P3 vol is. Naar het Bastion Hotel rijden dan extra bussen.

De andere parkeerterreinen worden bediend door de reguliere Q-link-lijnen 3, 4 en 5. Deze bussen rijden rechtstreeks naar de Grote Markt. De Citybuskaartjes zijn bij de betaalautomaten en dus bij de extra kaartverkopers te koop en kosten 6 euro voor een retourkaart voor maximaal vijf personen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *