Foto: Wildlands
Foto: Wildlands

Op 25 maart opent dierentuin Wildlands in Emmen officieel haar deuren. Het is het nieuwe Dierenpark Emmen met een nieuwe naam op een nieuwe locatie, met een andere beleving.

Vanwege de verwachtte drukte in het eerste weekend, wat samen met Pasen valt, rijden er extra bussen op Qliner 300 en een speciale pendelbus in Emmen, lijn 10. Ook rijden er op bepalde momenten extra ritten van lijn 4 tussen de halte Holdert (bij de ingang van Wildlands) en het treinstation.

Lijn 10 rijdt tussen de P+R-voorziening aan de Meerdijk en de centrumhalte bij de Hondsrugtunnel, op loopafstand van de ingang van Wildlands. Onderweg wordt gestopt bij het station. De lijn rijdt als ringlijn, in één richting; vanaf de Meerdijk rechtstreeks naar Wildlands en via het treinstation terug. De bus rijdt iedere tien minuten met een gelede bus. Op deze P+R-lijn is ook het Citybuskaartje te koop, waarmee maximaal vijf personen voor zes euro met de bus mee mogen, heen en terug.

Qliner 300 rijdt op het traject Groningen – Emmen met extra bussen op zaterdag, Eerste- en Tweede Paasdag. Daardoor ontstaat er in combinatie met de normale ritten ieder kwartier een verbinding. De ritten rijden globaal tussen 8:30 en 18:30 uur.

[mappress mapid=”65″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *