De Toerbus gaat weer rijden vanaf 28 april. De speciale bus rijdt sinds een aantal jaren in Groningen van het Lauwersmeergebied via De Marne naar Groningen en terug. In Drenthe rijdt de speciale bus vanaf Assen via Borger naar Emmen.

In Groningen wordt gereden met een oude Amerikaanse schoolbus. In de mei- en zomervakantie wordt de volgende route op dinsdag en woensdag gereden: Villapark Lauwerssee РLandal Esonstad РCamping en Recreatiecentrum Lauwersoog РZeehondencrèche Pieterburen РDoeZoo Insektenwereld РTheefabriek v.v.

Op dinsdag en donderdag rijdt er een Toerbus op het volgende traject: Villapark Lauwerssee – Landal Esonstad – Camping en Recreatiecentrum Lauwersoog – Marenland Winsum – Grote Markt/Centraal Station Groningen v.v.

Vanaf dit jaar rijdt er op alle Toerbuslijnen een hostess mee, welke informatie geeft over de attracties langs de route. Daarnaast geeft ze antwoord op vragen over de route en dienstregeling, deelt ze goodies uit aan kinderen en neemt ze onder de reizigers een enquete af om de tevredenheid te meten.

Kijk voor de volledige dienstregeling en informatie over de Toerbus in Drenthe op www.toerbus.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *