Tot en met 21 mei aanstaande rijden er geen bussen door Peize, richting Groningen. Dit heeft te maken met wegwerkzaamheden aan de N372 tussen Groningen en Peize.

Reizigers kunnen gebruikmaken van een speciale pendelbus tussen het centrum van Peize en het busstation van Roden. Vanaf hier kunnen reizigers overstappen op de reguliere bussen naar Groningen, die tijdelijk een route via Leek en de A7 naar Hoogkerk en Groningen rijden.

De lijndiensten en pendelbussen sluiten op elkaar aan. Voor meer informatie over deze stremming, kunt u hier
kijken.

2 gedachte over “Geen bussen tussen Peize en Groningen”
  1. Er deden toch minder mensen mee dan verwacht, namelijk zeven, maar de kiezers waren zeer divers en gezien waarvoor de bezoekers eigenlijk op OV Nieuws uit Groningen komen was dit een behoorlijk aantal, vooral omdat de enquete alleen op de homepage gepromoot werd.

    Ik ga later kijken naar de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *