Enkele treinen tussen Groningen en Delfzijl en Groningen en Roodeschool lijken op dit moment last te hebben van de drukte in de treinen naar DelfSail. Veel treinritten zijn vertraagd.

Momenteel (16:46 uur) zou een extra stoptrein vanuit Delfzijl naar Groningen vertrekken, deze heeft echter drie minuten vertraging. De trein die een half uur eerder uit Delfzijl vertrok, heeft op dit moment zelfs een vertraging van dertien minuten.

Ook op de lijn naar Roodeschool is de drukte naar Delfzijl te merken. De trein die om 16:29 uur van station Groningen vertrok, rijdt inmiddels ook met zo’n vijf minuten vertraging.

De hele dag rijden er al extra treinen tussen Groningen en Delfzijl. In de havens van Delfzijl zelf is het druk, hier zijn zelfs kades gedeeltelijk afgesloten door de politie wegens de enorme drukte. Die mooie drukte wordt veroorzaakt door de combinatie van een vrije dag en mooi weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *