De trein die om 13:03 uur vanuit Groningen moest vertrekken, later geschrapt werd maar toch met een kwartier vertraging reed, bij aankomst in Delfzijl (Foto: KvdL Fotografie)

Ook maandag waren de treinen van Arriva tussen Groningen en Delfzijl vertraagd door de grote bezoekersstroom die een bezoekje wou brengen aan DelfSail, het maritiem evenement wat nog vandaag en morgen wordt georganiseerd in de haven van Delfzijl.

Een rit rond 17:00 uur vanuit Groningen naar Delfzijl viel helemaal uit, en ook de trein vanuit Groningen van even na 13:00 uur dreigde door logistieke problemen uit te vallen. Deze reed uiteindelijk met vijftien minuten vertraging richting Delfzijl.

Op dit moment rijden een aantal treinen nog met vertragingen, verschillend van vijf tot twintig minuten. OV Nieuws uit Groningen raadt reizigers aan de actuele vertrektijden op www.ns.nl in de gaten te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *