De plaatsing en ingebruikname van de zogeheten DRIS-panelen (zie foto) op het Hoofdstation in de stad laat opnieuw op zich wachten. De gemeente heeft de plaatsing uitgesteld.

De panelen zouden afgelopen zomer al geplaatst moeten worden, maar de situatie op het Hoofdstation was hiervoor volgens de gemeente te complex. Daar moest eerst een oplossing voor worden gevonden. De gemeente wil de panelen nu eind deze maand laten plaatsen, maar het is nog maar de vraag of dat mogelijk is. De plaatsing kan namelijk. alleen gedaan worden als het niet vriest.

Zodra de werkzaamheden uiteindelijk klaar zijn is voor iedere bus op het Hoofdstation te zien wanneer deze exact komt, gebaseerd op actuele rijtijden van de betreffende bus. De borden worden constant van actuele informatie voorzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *