Nu de nachttrein van de Randstad naar Groningen er niet komt, dienen busvervoerders zich aan om met een alternatief in de vorm van een nachtbus.

Arriva en Drenthe Tours hebben zich bij Drents gedeputeerde Henk Brink gemeld met de mededeling dat zij graag reizigers in de nachtelijke uren van Zwolle naar Groningen willen rijden. In Zwolle wordt dan aangesloten op een treinrit vanuit de Randstad.

Groninger gedeputeerde Mark Boumans meldde vorige week tijdens een vergadering van Provinciale Staten dat de nachttrein er niet kwam doordat Brink niet bereid was geld ervoor op tafel te leggen. Brink vernam dit nog tijdens de vergadering en stuurde Boumans meteen geschrokken een sms. De Drentse gedeputeerde gaf in de media meteen aan dat hij nog wel openstaat voor nieuwe inzichten wat betreft de nachttrein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *