Goed nieuws voor treinreizigers tussen Groningen en Roodeschool: de treinrit naar Roodeschool, welke om 18:38 uur vanaf station Groningen vertrok, keert met ingang van maandag terug.

Vervoerder Arriva kreeg veel klachten van mensen die dagelijks in de avondspits met de trein naar Roodeschool reizen over het schrappen van de rit. Veel mensen zijn namelijk om zes uur klaar op hun werk en willen dan met deze treinrit naar huis.

Busvervoerder Qbuzz heeft de vertrektijden van één van de ritten op lijn 67 tussen Winsum en Hornhuizen al aangepast op de nieuwe situatie om reizigers tegemoet te komen, maar dit blijkt na een week niet meer nodig. Het is nog niet bekend wat Qbuzz doet met de nieuwe situatie. De trein staat in ieder geval vanaf maandag weer op alle werkdagen klaar om reizigers naar hun bestemming langs de spoorlijn Groningen – Roodeschool te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *