De provincie Groningen kent een net met nachtlijnen. Dit lijnennet zorgt voor een busverbinding vanuit diverse plaatsen naar Groningen of Stadskanaal gedurende de gehele zaterdagnacht. Naast de zaterdagnacht rijdt de nachtlijn tussen Groningen en Assen ook tijdens de donderdag- en vrijdagnacht.

Nachtbus Groningen

Nachtbus Groningen is het nachtbussennetwerk rondom de stad Groningen. Dit net omvat zes nachtlijnen vanuit diverse grotere plaatsen rondom Groningen. Daarnaast rijdt binnen de stad Groningen op zaterdagnacht stadslijn 26 naar Beijum en Lewenborg. De streek-nachtlijnen verzorgen de bediening voor wijken als Hoogkerk, Helpman, Corpus den Hoorn, Hoornsemeer, Ter Borch en De Hoogte.

In het dropdown-menu hieronder staan de links naar de diverse nachtbus-lijnpagina’s uit de onderdelen ‘Lijnennet Stad’ en ‘Lijnennet Streek’ van deze site. Klik op de gewenste lijn voor informatie over die lijn.

Selecteer uw lijnLijn 26 (Nachtlijn Groningen Stad: CS – Beijum/Lewenborg v.v.)Lijn 401 (Nachtlijn Groningen – Veendam)Lijn 404 (Nachtlijn Groningen – Drachten)Lijn 418 (Nachtlijn Groningen – Annen)Lijn 419 (Nachtlijn Groningen – Assen)Lijn 452 (Nachtlijn Groningen – Vries)Lijn 461 (Nachtlijn Groningen – Uithuizen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *