Er gaan nieuwe nachtlijnen rijden rondom de stad Groningen. Naast de al eerder aangekondigde lijn 461 naar Uithuizen, meldt het OV-bureau Groningen Drenthe nu ook dat er een nachtlijn van Groningen naar Roden en Leek komt, lijn 482.

Het OV-bureau heeft besloten tot deze actie over te gaan naar aanleiding van chauffeurssuggesties, het digitaal reizigerspanel en reacties van leden van de Nachtbus Groningen-pagina op Hyves. De gemeente Eemsmond heeft verzocht lijn 461 in dienst te stellen.

Naast de twee nieuwe nachtlijnen komen er ook extra ritten bij op de overige nachtlijnen. Daardoor zullen alle nachtlijnen tot zondagochtend rond 6:00 uur blijven rijden. Ook krijgt lijn 419 (Groningen – Assen) een extra rit op de donderdag- en vrijdagnacht. Tevens zal er op zaterdagavond rond 1:00 uur vanuit Annen een extra Qliner 318 gaan vertrekken.

De wijzigingen gaan in vanaf zaterdag 17 april. De nieuwe dienstregeling is te vinden op de Nachtbus Groningen-Hyve, nachtbusgroningen.hyves.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *