OV Nieuws uit Groningen heeft uit betrouwbare bron vernomen dat een Duitse busfabrikant bezig is met het ontwikkelen van een bus die menselijke ontlasting als benzine gaat gebruiken.

Om brandstof voor deze bus te krijgen, heeft de fabrikant mensen tegen vergoeding gevraagd hun ontlasting op te vangen en in te leveren. “Het is een nieuwe, exclusieve en innovatieve vorm van recycling en energiegebruik”, aldus de fabrikant.

De bus zal op 1 april in de provincie Groningen worden getest. “De wegen in de provincie Groningen lenen zich door de open ruimte en kenmerkende rust uitstekend voor dit doeleind”, luidt de verklaring van de fabrikant. Als het nieuwe soort bus een succes blijkt, zal de fabrikant proberen de bus als ‘s werelds milieuvriendelijkste bus in de markt te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *