Dorpsbelangen Onderdendam maakt zich zorgen om het tijdelijke gebrek aan een busverbinding. Daarom wil zij een ‘bliksemenquete’ houden.

Onderdendam wordt momenteel niet aangedaan door een bus door wegwerkzaamheden. De haltes tussen het Concordiaplein in Middelstum en het Bedumer Bos in Bedum zijn daarom tijdelijk komen te vervallen. Dit heeft als gevolg dat het hele dorp Onderdendam niet wordt bediend door een bus.

Dorpsbelangen zegt dat veel verontwaardigde reizigers hebben gebeld naar Qbuzz en het OV-bureau. "Het is onbegrijpelijk dat bij aanvang van de uitvoering zo’n essentieel onderdeel als vervangend vervoer dan zonder overleg met het dorp door de ov-aanbieder wordt ‘geregeld’", aldus secretaris Kees Willemen.

Zie ook:
Onderdendam lange tijd verstoken van bus (02-04-2010)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *