Met bovenstaande foto heeft Pool de verkiezing gewonnen. Foto: Laura Pool

De stemronde van de finaleronde van de Busfoto van het Jaar-verkiezing 2010, georganiseerd door de website OV Nieuws uit Groningen, is vorige week afgelopen.

In de finaleronde deden de vijf -in de ogen van de jury- mooiste foto’s mee. Deze foto’s werden op OV Nieuws uit Groningen gepubliceerd, waarna de bezoekers van de site op hun favoriet konden stemmen.p>

De stemmen zijn inmiddels geteld, en daaruit is gebleken dat Laura Pool uit Glimmen de favoriete foto van de bezoekers had gemaakt. Haar foto van een bus van vervoersmaatschappij Connexxion in beweging nabij het station van Leeuwarden bleek onder 59,7 procent van de stemmers het populairst. Daarmee zal Pool’s foto vanaf zaterdag een jaar lang te zien zijn als de kopfoto van de website OV Nieuws uit Groningen en de huidige kopfoto van winnares Annemarieke Verheij uit 2009 vervangen.

Pool zal als bewijs een certificaat krijgen waarop wordt vermeld dat zij de Busfoto van het Jaar 2010 heeft gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *