De Qliners 302 en 303, welke vanaf het ingaan van de nieuwe dienstregeling zondag bij de N33 bij Rolde Zuid moeten gaan stoppen, kunnen dit nog niet doen vanaf het ingaan van de dienstregeling.

Reden zijn de weersomstandigheden, waardoor de wegbeheerder van de N33 de nieuwe haltes inclusief de zogenoemde haltekommen nog niet heeft kunnen aanleggen. Er staan nu wel tijdelijke haltes, maar deze kunnen niet worden gebruikt omdat de bussen dan zullen moeten stoppen op de autoweg, wat niet is toegestaan.

Vervoerder Qbuzz heeft gezocht naar alternatieve locaties voor een goede tijdelijke oplossing maar heeft deze niet kunnen vinden. Daarom zullen de Qliners 302 en 303 bij het ingaan van de nieuwe dienstregeling nog niet bij Rolde gaan stoppen. Reizigers van en naar Rolde moeten tot de voltooiing van de definitieve haltes een overstap op het nieuwe OV-knooppunt bij Gieten maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *