Sinds 2009 rijden Nachtbussen naar en van de stad Groningen zodat iedereen veilig en comfortabel naar de stad en – na het uitgaan – naar huis kan reizen. Om de Nachtbus zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoeften van de gebruikers, zet het OV-bureau Groningen Drenthe hyves-pagina’s in, zoals nachtbusgroningen.hyves.nl.

Het OV-bureau wil de reizigers nog meer en beter betrekken bij de Nachtbus. Dit is de reden waarom het OV-bureau nu voor alle Nachtbussen ambassadeurs zoekt. Iedereen die voor zijn of haar Nachtbus een jaar lang ambassadeur wil worden, kan zich tot en met 28 februari 2011 aanmelden via e-mailadres nachtbus@ovbureau.nl onder vermelding van zijn of haar naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, nachtbuslijnnummer en reden waarom hij/zij de ambassadeur wil zijn van de betreffende Nachtbus. De ambassadeurs mogen tijdens hun ‘functie’ gratis gebruik maken van hun Nachtbus. Hiervoor ontvangen zij een persoonlijke ambassadeurspas.

Het OV-bureau verwacht van de ambassadeurs dat zij actief mee zullen denken over maatregelen en acties om hun Nachtbus te verbeteren en meer reizigers te krijgen. Hiervoor zullen o.a. een of twee bijeenkomsten in Groningen worden georganiseerd waarbij alle ambassadeurs aanwezig zullen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *