Het jaarlijkse theaterfestival Noorderzon in het Noorderplantsoen in Groningen vindt dit jaar plaats tussen 18 en 28 augustus. Door de drukte op de oversteek over de Kerklaan wordt buslijn 5 tussen Paddepoel en het Centraal Station ieder jaar tijdens de festival omgeleid.

Dit jaar heeft Qbuzz in overleg met de organisatie van Noorderzon en de gemeente besloten tijdens het festival wel de normale route te rijden. Dat betekent dat Noorderzon dit jaar in tegenstelling tot vorig jaar wel goed bereikbaar is per bus.

Lijn 5 rijdt ieder half uur tussen het festivalterrein en het centrum en station. In- en uitstappen kan het beste bij de halte Kerklaan aan de Oranjesingel of Koninginnelaan aan de Nassaulaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *