Van 15 t/m 25 augustus vindt performing arts-festival Noorderzon in Groningen plaats. Dit festival is vanuit diverse windstreken goed bereikbaar per bus.

Q-link-lijnen 1 en 2 en stadslijn 10 stoppen aan de oostzijde van het festival. Q-link 1 en lijn 10 rijden vanaf het Hoofdstation, Q-link 2 rijdt vanaf Station Europapark en komt niet op het Hoofdstation. Uitstappen met de lijnen 1 en 2 kan bij de halte Noorderplantsoen, voor lijn 10 is de bushalte Riouwstraat (aan de Korreweg).

Aan de westzijde van het Noorderplantsoen rijdt stadslijn 9. Vanaf de halte Oranjesingel is het een klein stukje lopen naar het festivalterrein van Noorderzon.

Alle vier buslijnen rijden ‘s avonds twee keer per uur. De dienst van Q-link 2 stopt rond 21:30 uur, de andere lijnen rijden tot na middernacht. De exacte dienstregeling is te raadplegen via www.qbuzz.nl/gd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *