hvs-qlink-lijn11

Van 18 tot en met 28 augustus vindt performing arts-festival Noorderzon plaats in Groningen, met als groot festivalterrein het Noorderplantsoen. Qbuzz zet extra ritten van lijn 11 tussen het Hoofdstation en Reitdiephaven in om de bezoekersstroom aan te kunnen.

De bussen rijden door de extra inzet van maandag tot en met zaterdag tot ‘s avonds laat vier keer per uur. Op zondag wordt er ‘s avonds vanaf 20:30 uur ook vier keer per uur gereden. Overdag is dit twee keer per uur.

Uitstappen voor Noorderzon kan bij de halte Noorderplantsoen langs de busbaan tussen Boterdiep en Noorderstationsstraat. Vanaf daar is het ongeveer vijf minuten lopen naar het festivalterrein. Het zuidelijke deel van het festivalterrein is bereikbaar met lijn 9 tussen Hoofdstation en Paddepoel/Station Noord. In- en uitstappen bij halte Oranjesingel aan de Wilhelminakade.

[mappress mapid=”93″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *