De dienstregeling van de bus vanuit Groningen naar de haven van Lauwersoog, lijn 163, wordt in tegenstelling door de andere buslijnen in Groningen reeds aanstaande zondag, zij het tijdelijk, gewijzigd. Reden hiervoor is de nieuwe dienstregeling van de boot naar Schiermonnikoog welke gelijktijdig ingaat.

De wijziging betekent dat er extra bussen rijden van- en naar Lauwersoog in aansluiting op de nieuwe boottijden. De huidige ritten blijven eveneens rijden met uitzondering van de rit die om 15:25 uur vanuit Lauwersoog naar Groningen vertrekt.

Op 8 januari, bij het ingaan van de nieuwe dienstregeling, zal lijn 163 zijn definitieve nieuwe vorm krijgen. Dan zal de bus op enkele momenten ook doorrijden naar Holwerd om daar aan te sluiten op de boot naar Ameland.

Klik hier voor de tijdelijke dienstregeling van lijn 163

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *