De routes van de buslijnen door de Emmer wijk Angelslo worden met ingang van maandag gewijzigd, nu de werkzaamheden aan de Statenweg en Rondweg afgerond zijn. Er wordt niet helemaal naar de oude situatie teruggekeerd.

Lijn 602 komt te vervallen nu lijn 12 weer via de oude route naar het Stadionplein gaat rijden. De lijnen 26, 600 en 626 gaan via de Statenweg en het Stadionplein rijden om vanaf daar verder de huidige route op te pakken. Qliner 300 keert niet terug op de Statenweg maar blijft rijden via de Dordsestraat. Dat komt doordat er in januari, vlak na de verlenging van lijn 300 tot Klazienaveen, forse vertragingen werden opgelopen in Angelslo. Qbuzz heeft definitief besloten de route via de Dordsestraat te laten lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *