Het OV-bureau Groningen Drenthe heeft bekendgemaakt de tarieven voor de nachtbussen rondom Groningen en Stadskanaal vanaf zaterdag te verhogen.

Het 1,50-kaartje zal niet meer te koop zijn in de nachtbus. Een enkele reis binnen de stad Groningen en rond Stadskanaal kost vier euro.   Wanneer in Groningen de stad met de nachtbus wordt verlaten, is een enkele rit altijd zes euro. Daarmee is reizen op saldo met de OV-chipkaart in de nachtbus altijd het goedkoopst. Vanaf zaterdag geldt een opstaptarief van 83 eurocent en een kilometertarief van 26,4 eurocent (vol tarief). Een rit is nooit duurder dan zes euro. De standaard reisproducten op de chipkaart zijn in de nachtbussen niet geldig.

Tot op heden was het nog niet mogelijk om op saldo te reizen in de nachtbussen rondom Stadskanaal, maar dit zal vanaf zaterdag wel mogelijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *