Kaartautomaten Citybus aangepast naar ‘pin-only’/ 1 minuut leestijd

Automobilisten en andere reizigers die het gewend zijn om met contant geld een Citybuskaartje bij de automaat op één van de parkeerterreinen te kopen zullen even moeten wennen. Sinds donderdag kan bij deze automaten alleen nog met de pinpas worden betaald.

Het OV-bureau Groningen Drenthe en Qbuzz kregen veel meldingen van mensen die geen of weinig contant geld op zak hebben. Men besloot tegemoet te komen door de automaten per direct om te bouwen en geschikt te maken voor de pinpassen. Door de aanpassing is het niet meer mogelijk om met de Chipknip te betalen.

Het Citybuskaartje kost vijf euro voor maximaal vijf personen en geeft recht om op zowel de heen- als terugreis één uur onbeperkt te reizen binnen de stad en met lijn 22 naar de parkeerplaats langs de A28 in Haren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *