Foto: Twitter/@RichardWeits

Een nog onbekend meisje is woensdagmiddag rond half drie geschept door een lijnbus van Qbuzz op het Emmaviaduct in Groningen.

Ze kwam door nog onbekende reden onder de bus. Bij de aanrijding kwam ze met haar voet klem te zitten onder één van de wielen van de bus. De ambulance moest zich door de brandweer laten assisteren om de voet van het meisje te bevrijden. Nadat ze bevrijd was werd ze per ambulance met ernstig beenletsel naar een ziekenhuis gebracht.

Doordat de bus plotseling op de rem moest, is er achter de bus een automobilist op de auto voor hem gebotst, die vlak achter de bus ook stevig moest remmen. Bij deze botsing raakte niemand gewond. Ook in de bus vielen er geen gewonden. De passagiers welke onderweg waren naar Assen besloten terug naar het station te lopen om daar hun reis te vervolgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *