Het klantenpanel van Servicebus-lijnen 240 en 245 welke in Delfzijl rijden, protesteren tegen vermoedelijke bezuinigingsmaatregelen op de Servicebus in Delfzijl door het OV-bureau.

Volgens het panel wil het bureau de dienstregeling van de Servicebus in Delfzijl inkrimpen om te bezuinigen. Zo zou men een aantal haltes willen opheffen en het aantal Servicebusjes willen verminderen. Het panel vindt dat de maatregel niet kan omdat de Servicebussen in Delfzijl de meest gebruikte van alle Servicebussen in Groningen zijn.

Het OV-bureau verklaart tegenover RTV Noord dat volgende maand pas duidelijk wordt welke bezuinigingen worden gedaan op het openbaar vervoer. Daarnaast zou de dienstregeling voor 2013 pas definitief worden in september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *