De ochtendspits van dinsdag is beter verlopen dan een dag eerder. De sneeuwval en stuifsneeuw zijn gestopt waardoor de wegen beter konden worden schoongemaakt.

Qbuzz reed met minder vertraging dan maandag, ook al haalde men op sommige lijnen nog steeds een vertraging van een half uur. Ook Arriva kampte met vertragingen; op het spoor was tussen Appingedam en Delfzijl een wisselstoring waardoor ritten uitvielen of met vertraging reden. Daarnaast vielen er enkele ritten uit door grote vertragingen. Bij de NS waren weinig problemen.

Op dit moment rijden de bussen van Qbuzz weer volgens schema, zo maakte de vervoerder aan het begin van de middag bekend. Er kan nog wel een enkele kleine vertraging optreden. De NS rijden vandaag volgens een aangepaste dienstregeling. Dat betekent dat Schiphol en Den Haag opnieuw niet rechtstreeks vanuit Groningen te bereiken zijn. Reizigers moeten overstappen op station Lelystad Centrum, of reizen via Amersfoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *