Er worden voorlopig geen maatregelen genomen in de dienstregelingen van de bussen van Qbuzz in Groningen en Drenthe en treinen en bussen van Arriva in het noorden.

De nieuwe maatregelen rond het coronavirus zorgen daarmee nog niet voor grote problemen in Groningen en Drenthe. Alleen de Spitssprinters tussen Groningen en Assen (in de dienstregeling van de NS bekend als de 6200-serie) rijden voorlopig niet. De NS heeft meerdere verbindingen in het land geschrapt om de inzet van personeel te reguleren.

OV Nieuws GD houdt vanwege de coronamaatregelen de ontwikkelingen in het openbaar vervoer in de gaten met het Coronastoplicht. Deze is op de site te vinden en wordt bij veranderingen gedeeld via de sociale media-kanalen van deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *