Spitssprinters Groningen – Assen rijden voorlopig niet/ 1 minuut leestijd

Er rijden vanaf vrijdag vooralsnog geen spitssprinters van de NS tussen Groningen en Assen. De ritten horen bij de grotere selectie die niet rijden omdat het flink rustiger zal zijn in de treinen vanwege de coronamaatregelen.

In Noord-Brabant heeft de NS de afgelopen dagen al gewerkt met minder reizigers. HBO-instellingen en universiteiten gaan de komende weken in ieder geval dicht en het beschikbare NS-personeel zal worden ingezet om de reguliere diensten te verzorgen.

In het noorden gaat het alleen om de spitsritten tussen Groningen en Assen. De Intercity’s en Sprinters tussen Groningen en Zwolle blijven wel rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *