Met het instellen van de lockdown tot en met 19 januari zal het aantal passagiers in het openbaar vervoer flink afnemen. Toch heeft Qbuzz ervoor gekozen voorlopig te blijven rijden volgens de geplande dienstregeling.

Dat betekent dat de dienstregeling zoals die nu is gelden blijft tot en met maandag. Van maandag t/m 2 januari wordt gereden volgens de zomervakantiedienstregeling, waarbij op 1ste en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag de zondagdienstregeling geldt.

Op 3 januari start de nieuwe dienstregeling, vooralsnog met alle geplande ritten. Extra busritten kunnen flexibel worden ingezet. Deze worden in de dienstregeling aangeduid met de tekst ‘dit is een extra bus’.

Qbuzz meldt verder dat het niet mogelijk is om abonnementen tussentijds stop te zetten, ook niet wanneer er door de lockdown op dit moment geen gebruik van wordt gemaakt.

Het openbaar vervoer is alleen bedoeld voor noodzakelijke reizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *