De Nederlandse Spoorwegen rijden donderdag weer volgens de normale dienstregeling.

Woensdag rijdt men volgens de aangepaste winterdienstregeling vanwege sneeuwval en gladheid in gedeelten van het land. Voor reizigers vanuit Groningen betekent dit dat de Intercity Schiphol/Den Haag slechts tot Lelystad rijdt. Hier kunnen reizigers tijdens de nooddienstregeling overstappen op de Intercity naar Schiphol. Voor Den Haag kan worden gereisd via Gouda met de Intercity naar Rotterdam en vervolgens daar overstappen op de Intercity naar Den Haag Centraal. Tussen Groningen en Zwolle wordt in de nooddienstregeling niets gewijzigd. Ook Arriva rijdt zoveel mogelijk volgens haar normale dienstregeling in winterse situaties.

De winterdienstregeling blijft de rest van de woensdag wel van kracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *