Nick en Simon in de stationshal van station Groningen. Foto: Annemarie Martini/Twitter

Het bekende Volendamse zangduo Nick en Simon was woensdagmiddag rond half drie plots op het station in Groningen. De zangers reisden per trein door het land om verrassingsoptredens te doen op een aantal treinstations.

Nick en Simon doen naast hun zangwerk ook promotionele activiteiten voor de NS. In 2011 ging het duo al eens per trein op tournee door Nederland, toen om hun single ‘Zomer’ te promoten.

Nick en Simon traden in Groningen op in de stationshal, waar het ondanks het onverwachte karakter van het optreden goed gevuld was. Naast Groningen werden ook Leeuwarden en Meppel woensdag door de Volendammers aangedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *