Nick en Simon op het perron van station Meppel. Foto: @MyrtheFlame/Twitter

Het bekende Volendamse zangduo Nick en Simon verscheen woensdag ineens op het station in  Meppel. De zangers reisden per trein door het land om verrassingsoptredens te doen op een aantal treinstations.

Nick en Simon doen naast hun zangwerk ook promotionele activiteiten voor de NS. In 2011 ging het duo al eens per trein op tournee door Nederland, toen om hun single ‘Zomer’ te promoten.

De zangers kwamen per trein aan vanuit Leeuwarden, waar zij al opgetreden hadden. Op een perron op het Meppeler station werd in een redelijk intieme setting -voor zover dat mogelijk is op een treinstation- een optreden gegeven. Ondanks dat de NS de komst van het zangduo pas kort van tevoren via Twitter had aangekondigd was het perron goed gevuld.

Na het optreden in Meppel ging de reis nog door naar Groningen, waar ook op het station werd opgetreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *