Het TT-circuit in Assen is tijdens grote evenementen goed bereikbaar met de bus. Voor bezoekers van Truckstar en Gamma Racing Day rijden de hele dag pendelbussen tussen station Assen en het circuit. De pendelbussen sluiten aan op de dienstregeling van de NS.
Op zaterdag 28 juli tijdens Truckstar rijden de pendelbussen van 9.05 uur ’s morgens tot 21.00 uur ’s avonds. Zondag
27 juli is dat van 9.00 uur ’s morgens tot 18.00 uur ’s avonds. Op de website van het Qbuzz (qbuzz.nl/gd) zijn de vertrektijden te vinden. Meer informatie over Truckstar is beschikbaar op truckstar.nl.
Bezoekers aan de Gamma Racing Day kunnen op zondag 4 augustus met de bus van station Assen naar het TT circuit/Noordlus reizen. De bus rijdt drie tot zes keer per uur. Op de website van Qbuzz (qbuzz.nl/gd) zijn de vertrektijden te vinden. Meer informatie over Gamma Racing Day staat op gammaracingday.nl.
Een retourkaartje voor de pendelbus kost € 5 per persoon. Het evenementenkaartje is te koop bij de chauffeur. In de bus kan alleen met contant geld betaald worden. Per volwassene mogen twee kinderen (t/m 11 jaar) gratis meereizen. U kunt ook met de OV-chipkaart op saldo reizen. Een retour kost met de OV-chipkaart ook € 5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *