Een spectaculaire klimactie was er vanmorgen voor nodig om vanuit Groningen (en Drenthe) op Schiphol te komen. De trein naar Schiphol was gestrand in Amsterdam en reizigers moesten in een andere trein klimmen.

De trein was om 8:46 uur vertrokken vanaf station Groningen. De reis verliep voorspoedig, tot de trein bij Amsterdam ineens stil kwam te staan. Na bijna twee uur wachten moesten de passagiers uit de trein klimmen of springen om vervolgens een vervangend treinstel in te klimmen. Hierdoor kwamen de reizigers uiteindelijk met twee uur vertraging aan op Schiphol.

Vermoedelijk strandde de trein door een lekkage welke een kortsluiting heeft veroorzaakt. Reizigers kunnen compensatie voor de kosten van het treinkaartje aanvragen bij de klantenservice van NS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *