In verband met werkzaamheden aan de N34 tussen Gieten en Westlaren is deze weg maandag-, dinsdag- en woensdagavond tussen 19:00 uur en 6:00 uur ‘s ochtends afgesloten. Daardoor worden veel ritten van Qliner 300 ingekort.

Eenmaal per twee uur rijdt er een bus op lijn 300 de volledige route tussen Groningen en Emmen. De overige ritten worden ingekort tot het traject Annen – Gieten – Emmen. Daar wordt aangesloten op Q-link-lijn 5, waarmee verder naar Groningen kan worden gereisd.

De ritten die wel doorrijden naar Groningen bieden geen aansluitingen in Gieten, Borger en Emmen, de ingekorte ritten wel. Op de momenten dat lijn 300 in Annen aankomt/vertrekt en Q-link 5 normaliter niet rijdt, rijdt er een extra rit van deze lijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *