De fractie van Gezond Verstand Haren in de raad van die gemeente heeft vragen aan het college van burgemeester en wethouders gesteld over de plaatsing van twee bushaltes bij de deze week geopende asielzoekersopvang Onnerstaete in Onnen.

De partij is het wel eens met de opvang van asielzoekers en de plaatsing van de bushalte, maar vindt dat de gemeente hier erg rigoureus te werk is gegaan. Men heeft namelijk een aantal bomen gekapt om de haltes aan te kunnen leggen.

Gezond Verstand Haren wil weten of de bomenkap te voorkomen was en of dit door de gemeente actief is gecommuniceerd met omwonenden. Ook vraagt de fractie zich af of er bomen terugkeren op de locatie langs de weg tussen Onnen en Noordlaren wanneer de asielzoekersopvang weer wordt opgeheven en de bushaltes weer weg worden gehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *