De Groningse schoonmakers die een aantal weken terug hebben gestaakt voor een betere CAO hebben een waardebon voor een sportschool in Groningen gekregen.

Een gedeelte van de schoonmakers die staakten maakt de treinen van de NS schoon. Tijdens een bijeenkomst waar de overwinning werd gevierd kwamen er niet alleen felicitaties van ambtenaren, onderwijzers en NS-personeel, maar dook bedrijfsleider Edwin Martirosian van het Groningse Sportcentrum Balili ook op. Hij deelde aan alle schoonmakers een waardebon voor zijn sportschool ter waarde van 30 euro uit.

Volgens Martirosian doen schoonmakers belangrijk werk voor ons allemaal. Sporten zorgt voor het terugdringen van het ziekteverzuim en kan er dus voor zorgen dat ook de schoonmakers minder ziek zijn. Dat is volgens de bedrijfsleider ook positief voor de werkgevers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *