Er zijn nog niet genoeg vrijwilligers om de zelfstandige stadsdienst op lijn 276 in Hoogezand-Sappemeer op te starten. Dat zegt de werkgroep die de zelfstandige dienst wil oprichten.

De huidige Servicelijn 276 door Hoogezand-Sappemeer wordt bij het ingaan van de nieuwe busdienstregeling opgeheven door het OV-bureau omdat deze niet rendabel is. Een alternatief, dat zelf is voorgesteld door het OV-bureau, is dat de busdienst bestierd wordt door vrijwilligers. De werkgroep heeft hiervoor in Hoogezand-Sappemeer het initiatief genomen.

Tot nu toe hebben zich twintig vrijwilligers aangemeld. Daarmee kan geen volwaardige busdienst worden onderhouden. Of lijn 276 blijft rijden hangt er dan ook van af of er zich nog vrijwilligers aanmelden. Potiëntiele vrijwillgers die één dagdeel per week of twee weken op het busje willen rijden zijn al van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *