Nu de gemeente Tynaarlo ook groen licht gegeven heeft voor de bouw van een nieuw Van der Valk-hotel bij P+R Hoogkerk, zal de bouw begin volgend jaar beginnen.

De hotelketen wil bij het transferium een hotel-zalencentrum realiseren omdat daar volgens de keten markt voor is. Er zou vraag zijn naar onder meer een vergadercentrum. Het nieuwe complex gaat hierin voorzien met een grote zaalaccomodatie, die in een later stadium nog eens met 600 vierkante meter kan worden uitgebreid.

In eerste instantie krijgt het hotel naast de zalen 130 kamers en een restaurant. Ook het aantal kamers kan later worden uitgebreid met 50. Bij het hotel komen 226 parkeerplaatsen. Daarnaast worden er ook nog eens 465 parkeersplaatsen aangelegd ten behoeve van het transferium.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *