De stadsbussen in Emmen zijn dit weekend gratis te gebruiken. Het is een geste van Qbuzz vanwege het ongemak dat er op de lijnen 1 en 2 zal zijn vanwege de werkzaamheden aan een aantal spoorwegovergangen.

Vanwege die werkzaamheden zullen een aantal lijnen in Emmen een aangepast route rijden. De lijnen 1, 2, 12, 26, 300, 600 en 626 zullen via de Weerdingerstraat en Wolfsbergenweg naar Emmerhout en Angelslo rijden. Omdat er op het vervallen gedeelte geen haltes liggen zullen er geen vervallen haltes zijn. Lijn 42 rijdt van vrijdagavond 23:00 uur tot en met zondagochtend 9:00 uur en vanaf zondagmiddag 15:00 uur via de Dordsestraat. Daarom komen de haltes aan de Van Schaikweg gedurende deze periodes voor deze lijn te vervallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *