Rond het Martini Ziekenhuis zijn wegenbouwers druk bezig met werkzaamheden. De komende weken wordt er gewerkt aan diverse maatregelen die voor een betere verkeersafwikkeling rond het ziekenhuis moeten gaan zorgen.

De werkzaamheden van de komende weken zorgen ervoor dat het ziekenhuis zowel per openbaar vervoer als per auto veel minder goed bereikbaar zal zijn. Vanaf 6 juli rijden er gratis pendelbussen voor personeel en bezoekers van het Martini Ziekenhuis tussen P+R Hoogkerk (waar men de auto kan parkeren) en het ziekenhuis.

De lijndiensten 2, 6 en 8 rijden van vandaag tot en met 6 juli niet via de busbaan langs het ziekenhuis. Er wordt omgereden via de Laan Corpus den Hoorn, waar een tijdelijke halte zal worden neergezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *