Fracties boos over informatie gemeente over bus in binnenstad/ 1 minuut leestijd

De fracties van CDA, SP en Stadspartij in de gemeenteraad van Groningen vinden dat het college van B&W de inwoners van stad onvoldoende informeert over het verdwijnen van de bus in de binnenstad. Zij hebben daarom vragen gesteld aan het college.

Vorige maand stond in de gemeentelijke uitgave Stadsberichten eenmalig een kort verhaaltje over de plannen, met een verwijzing naar een 75 pagina’s tellend bestemmingsplan. De fracties vinden dat zo’n bestemmingsplan voor veel Stadjers te moeilijk is om te begrijpen, en vinden dat deze mensen daarmee de mogelijkheid tot inspraak wordt ontnomen. Ook vinden de fracties dat mensen van buiten de stad die per bus naar de binnenstad reizen moeten worden ge├»nformeerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *