lijn15

Busreizigers van, naar en in Paddepoel in Groningen moeten de komende week goed opletten bij het reizen met de bus. Door werkzaamheden aan de Zonnelaan tussen de Zernike Campus en Eikenlaan hebben de lijnen 9, 11, 15, 17, 171 en 604 tijdelijk een andere route.

De ritten van lijn 9 eindigen in de Plutolaan en beginnen weer in de Venuslaan. Reizen naar de campus kan via een overstap bij Winkelcentrum Paddepoel op lijn 11. Lijn 11 en 171 rijden vanaf de Eikenlaan via de Zonnelaan, Pleiadenlaan en ringweg naar Zernike. De lijnen vanuit het westen (17 en 604) rijden vanuit Vinkhuizen meteen via de ringweg. Reizigers tussen P+R Hoogkerk en Paddepoel kunnen reizen via het Hoofdstation (Q-link naar het station, dan overstappen op lijn 9).

[mappress mapid=”39″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *