Foto: Deutsche Bahn
Foto: Deutsche Bahn

De Duitse spoorwegmaatschappij Deutsche Bahn opent woensdagmiddag een loket in de Arriva Store op het station in Groningen.

Het loket wordt geopend om het Niedersachsen Plus Groningen-ticket te verkopen. Het Niedersachsen-ticket geeft recht op één dag vrij reizen binnen het Niedersachsen-gebied. Met het ‘plus-gedeelte’ (vijf euro voor de eerste persoon een een euro voor iedere volgende reiziger) mag het ticket ook gebruikt worden op het traject tussen Groningen en Leer.

De opening van het loket komt vlak voor het kerstmarktseizoen. Veel Groningers reizen de komende periode naar Duitsland om een kerstmarkt te bezoeken. Met het Niedersachsen Plus Groningen-ticket kan gereisd worden naar plaatsen als Hamburg, Wolfsburg, Bremen en Oldenburg.

Naast het Niedersachsen-ticket zijn er ook andere Duitse vervoersbewijzen verkrijgbaar bij DB in Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *