Station Europapark in gebruik genomen

Zo’n vijftig machinisten en conducteurs van Arriva hebben zich, op initiatief van de Vakbond voor Rijdend Personeel (VVMC), maandagmiddag gemeld op het hoofdkantoor van de vervoerder in Heerenveen met een laatste waarschuwing.

De medewerkers zitten al een tijd te wachten op een nieuwe CAO, maar de partijen zijn er nog niet uit. Het personeel wil meer loon, een hogere onregelmatigheidstoeslag en een betere reiskostenvergoeding. Sinds november zijn er al zes onderhandelingsrondes geweest, maar zonder resultaat.

Het personeel bood maandag een brief aan de directie van Arriva aan. De VVMC is nog één keer bereid plaats te nemen aan de onderhandelingstafel. Mocht daar geen bevredigend resultaat uit komen, dan gaat de vakbond onder de leden de stakingsbereidheid peilen.

[mappress mapid=”73″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *