Foto: Fietsersbond Assen
Foto: Fietsersbond Assen

Er komen vanaf dit najaar negen stations bij waar in totaal 48 OV-fietsen kunnen worden gehuurd. Dat is een onderdeel van het project Beter Benutten.

De OV-fietsen zullen te huur zijn vanuit kluizen op de stations Appingedam, Delfzijl, Groningen Noord, Haren, Hoogezand-Sappemeer, Veendam, Winsum, Zuidhorn en Winschoten, waar het aantal fietsen wordt uitgebreid. De benodigde kosten voor het project bedragen ruim 283.000 euro en worden betaald uit het Regiospecifiek Pakket voor het Noorden.

De provincie Groningen meldt naast de komst van fietsen op de stations dat de nieuwe P+R’s Reitdiep en Meerstad in Groningen ook OV-fiets-kluizen krijgen als de verhuur op andere P+R’s als Hoogkerk en Haren een succes wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *